Pa smo spet pri statistikah iztekajočega se leta. Letos se je le na slovenski strani nabralo že več kot 1100 člankov. Kaj ste največkrat kliknili oziroma prebrali?

Tokrat začenjamo kar z najbolj branimi objavami v posameznih mesecih. V prvi tretjini leta je šlo predvsem za ljudi in podvige. Preleti, klikni in se spomni, kaj se dogajalo v prvih štirih mesecih leta 2017.

Januar

Med kolesarji: Bor ČehNa spletu je že tako, da so intervjuji večinoma bolj intervjujčki, recimo naša priljubljena serija Na verigi. Intervju Uroša Ložarja z Borom Čehom, kurirjem, dirkačem in še dosti drugega, pa je pokazal, da lahko pritegne tudi kaj daljšega.

Tik pod vrhom še:
Na verigi: Niko Korber
Prodorna novica: 2018 svetovni pokal na Lošinju!


Februar

Na verigi: Boštjan FelcRes je, na mtb.si raje pišemo o ljudeh kot o takšnih trivialnih rečeh, kot so kolesa ali njihovo vzmetenje. V najkrajšem mesecu je največ ogledov požel nekdanji spustaški as, ki se je ujel "na verigo".

Tik pod vrhom še:
Nov hitrostni rekord na serijskem kolesu
Od DH Trbovlje do svetovnega pokala na Lošinju

Sicer pa je v februarju vse članke na slovenski strani prekosil tale z angleške strani:
Want to manage Maribor Pohorje park? Here's the deal... (slovenska: In se premika - razpis za upravljanje z Bike parkom Pohorje)


Marec

Figaro s planiške velikankeDaleč od mačjega kašlja, čeprav ni najbolj nor podvig Primoža Ravnika. Ste se pa gotovo navadili klikniti, če v naslovu piše “Figaro”, kajneda?

Tik pod vrhom še:
600 kvadratov nove trgovine na Brezovici pri Ljubljani
Vsega je kriv fejsbuk!


April

Življenje je polno naključijMatej Hartman - Mah zna prepoznati zgodbo in jo tudi napisati. Po takšnem dnevu, kot se mu je razvil tistikrat na Tolminskem, rezultat ni mogel biti drugačen kot zgodba, ki te pritegne in ti da še malo misliti.

Tik pod vrhom še:
V Rušah dobrih 500 kvadratov pump asfalta
Skrbimo za poti - tudi s predsednikovo pomočjo

Prvič je tik pod vrh v drugem mesecu delovanja priletela tudi novička s hrvaške strani. Dobra prvoaprilska je bila tale:
1. aprilili ;) DH svjetski kup ipak u Zagrebu, Lošinj razočaran

Preberi še
Najbolj brano na mtb.si v 2016

Z uporabo strani mtb.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.