Smo pri najbolj branih člankih drugega štirimesečja leta, ki se izteka. Ko pridejo topli dnevi, hormoni očitno podivjajo, telo hrepeni po … novih poteh, parkih, furanju! Sveže zgrajene poti, parki, pumptracki … Pa en TV prispevek iz druge roke in intervjujček iz mamino poročilo z maratona.

Maj

Let’s do the (Robe)Twist!V mesecu maju hormoni podivjajo. Hrepenijo po … novih poteh, parkih, furanju! Očitno res, saj so bili vsi trije najbolj brani članki maja na to temo. Robe Twist, prva namensko zgrajena pot v Kranjski Gori, ki so jo odprli na vikend Trans Julius endura in pred festivalom Trail Days, je bila res velika novica, saj v celi državi ni veliko primerljivih.

Tik pod vrhom še:
Peca od konca meseca, poleti Thriller
Vid, Nejc in Mac na novem kranjskogorskem

Junij

Prihaja največji asfaltirani pumptrack v SlovenijiPodobno kot maja poti in parki - novice o novih pumptrackih vedno vžgejo. Če gre za največjega v državi, še toliko bolj. Lokacije nalašč še nismo razkrili (šlo je za Vir pri Domžalah) in tudi pozneje ob otvoritvi je bilo zanimanje precejšnje, tam smo imeli najbolj gledan pogovor v živo.

Tik pod vrhom še:
Red Bull Goni Pony: Že skoraj tisoč ponyjev na kupu
Na verigi: Kristjan Vreček

Julij

24UR Inšpektor zavrta v kolesarski turizem v SlovenijiČe je kaj dobro narejeno, radi povzamemo in razširimo glas v našo malo mtb javnost. Prispevek Maje Roš Kanellopulos v oddaji 24ur inšpektor na POP TV o slovenskem kolesarskem turizmu je bil gotovo tak. Morda so imeli čas kislih kumaric, za nas pa dobrodošla po-objava.

Tik pod vrhom še:
Domžalski “pump” tudi priložnost za sodelovanje s šolami
Na spektakularnem DH prvenstvu članska naslova Hrastnikovi in Žabjeku

 

Avgust

Mami gre na tekmo! Zakaj pa ne?Irena je šla na blejski mtb maraton, Mah jo je povabil k pisanju prispevka za mtb.si in nastal je tale spis. Če najdeš kakšno napako, smo jo verjetno zakrivili mi pri lektoriranju. Prispevek je bil objavljen zadnjega dne v mesecu, tako da ste ga brali še v septembru.

Tik pod vrhom še:
Na verigi: Darja Zaplotnik
Na verigi: Jernej Šarkan


Preberi še
Najbolj brano po mesecih: januar - april 2017

Z uporabo strani mtb.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.