Danes in jutri ne kanimo objaviti ničesar pretirano prodornega, tako da smo nared za stopničke najbolj klikanih objav v zadnjem štirimesečju leta, ki se izteka.

September

Pa idrskih štejngahMajhno presenečenje, kajne? Video mlade idrske druščine pod imenom TeamSICK je bil največkrat odprta objava septembra. Tehnično nič posebnega, a mladostno in z dušo. Vzpodbudno za vse mlade bajkerje in nadobudne video ustvarjalce.

Tik pod vrhom še:
Pici Bici zapira svoja vrata
Na verigi: Andrej Velkavrh

Oktober

Štorija v domači gmajniPa je spet Mah pihnil eno. Tako, življenjsko. Promet je promet, gozd je gozd, domače dvorišče je pa domače dvorišče in če že kje, se zvrni tam. Vsaj uradno.

Aja, pa Marko Munih je za par klikov “premagal” Nino Rupnik, čeprav nima niti facebooka :D

Tik pod vrhom še:
Novi kolesarski promocijski video slovenskega turizma
Na verigi: Marko Munih

November

Žiga Pandur: To ni slovoŽiga, eden izmed četverice slovenskih fantov, ki so v spustu izstopali v tem desetletju (še Žabjek, Vauhu in Rutar), je presenetil z objavo, da gre v dirkaški pokoj. Ni nujno negativna novica, jim pa kar konkurira po statistiki, bolj kot poročila z dirk v spustu …

Tik pod vrhom še:
Za Duškota
CX Cerknica: Korošec pred Mugerlijem in Obalom

December

Na verigi: Sergej OcepekSmo bili kar samozavestni glede tega, da si v času kolesarskih kislih kumaric uspevamo izmišljevat dobre teme. Saj s tem, da trga Veriga in Video 1/4ek z Vrečkom na naslovnici, ni nič slabega. Očitno smo si izmislili dobre serije! In seveda vanje zavili dobre mtb face.

Tik pod vrhom še:
Na verigi: Anej Štrucl
Video 1/4ek: Črna pošast

Preberi še
Najbolj brano po mesecih: maj - avgust 2017
Najbolj brano po mesecih: januar - april 2017

Z uporabo strani mtb.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.