BPM je kratica za Biel Performance Manufacturing, oddelek DT-Swiss-a v mestu Biel, ki je odgovoren za sestavo. Prav tam se dogaja čarovnija pri sestavljanju obročnikov. In mimogrede - Biel v kantonu Bern je tudi center švicarske urarske industrije.

Pri sestavi obročnikov sta pomembna dva dejavnika. Kakovost komponent in kakovost sestavljanja le teh. DT-Swiss, znan po izvrstnih komponentah, je v zadnjih desetih letih veliko vložil v kakovostno sestavljanje obročnikov. 


Natančnost in še enkrat natančnost.

Marcel Waldmann in njegova ekipa BPM zagotavljajo to kakovost. Ko gre za umetnost sestavljanja obročnikov, so zelo blizu popolnosti. Delajo z največjo natančnostjo in najmanjšim možnim odstopanjem, ki ga stroj ne more doseči.

Številni naslovi svetovnih prvakov, osvojene mnoge etape na Tour de France in celo olimpijska odličja, so bila v zadnjih nekaj sezonah osvojena na obročnikih DT-Swiss.


Ko se odpro vrata v nekoliko drugačen svet.

Povratne informacije vrhunskih športnikov in tesno sodelovanje z njimi so pomemben del razvoja pri sestavi. Biti sposoben sestaviti prototipe in posebne tekmovalne obročnike z različnimi kombinacijami komponent ponuja možnost za razvoj izdelkov, ki prepričajo s svojim delovanjem, tako na cesti kot izven nje. 

Ni pomembno ali si Nino Schurter ali Daniela Ryf v borbi za svetovni naslov, delovanje obročnikov DT-Swiss bo prepričalo vsakogar, tudi na popoldanski vožnji po lokalnih enoslednicah, saj so vsi procesi in metode preneseni tudi v serijsko izdelavo, kar pomeni, da skrbijo za popolno delovanje v vseh cenovnih razredih.V BPM tedensko sestavijo 200 obročnikov - od prototipov do serijskih in sponzorskih. Obrtniški pristop in izkušnje Marcela in njegove ekipe zagotavljajo izjemno kakovost.

Ni pomembno ali uživaš na enoslednicah, letiš navzdol z epskih prelazov v Alpah ali raziskuješ makadamske poti, vedno lahko zaupaš visoki kakovosti obročnikov DT-Swiss.

Fotografije DT-Swiss

www.dtswiss.com 

Z uporabo strani mtb.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.