Kako je Jazbec v poletni številki revije Bicikel odgovoril na vprašanja: Modni prekrški na kolesu, kolesarska vdova in nočno kolesarjenje.

Preberi vse Add a comment

Jazbec odgovarja na vaša vprašanja - redno v reviji Bicikel, potem pa občasno odgovore prilepimo tudi semle. Tokrat so na vrsti odgovori iz septembrske in novembrske številke. Zastavi mu vprašanje tudi ti!

Preberi vse Add a comment

Odgovori, ki jih je hišni modrec Jazbec stuhtal za decembrsko/januarsko številko revije Bicikel. Kako postati kolesar leta? Zakaj kolesarka težko najde opremo? Je Sram XX res le za tekmovalce?

Preberi vse Add a comment

Kako širina plašča vpliva na učinkovitost zaviranja (na asfaltu)? Od kod vse iztisniti zrak za potovanje z letalom? In kje je obtičal projekt Remnas Vršič? Kako globoko mora razmisliti modrec Jazbec, da odgovori na vse to?

Preberi vse Add a comment

Jazbečevi odgovori na vaša vprašanja iz marčevske številke revije Bicikel(.com). Jep, za hitrejše odgovore bo treba brati revijo. Tudi ti lahko zastaviš vprašanje Jazbecu, morda te njegova modrost reši iz zagate. POZOR: Odslej bo Jazbec vsakogar, ki bo zastavil najbolj domiselno vprašanje za posamezno številko revije, nagradil z majico mtb.si.

Preberi vse Add a comment

Kmalu bo na voljo julijska številka revije Bicikel, kjer boste našli nove Jazbečeve odgovore na svoja vprašanja. Tu jih objavljamo z zamikom, tako da so na vrsti šele aprilski. V julijskem Biciklu je Jazbec podelil tudi prvo nagrado za najbolj izvirno vprašanje - majico mtb.si.

Preberi vse Add a comment

Jazbec se vrača z novimi modrostmi: Komu se pritoži odpuščen jazbec? Kako sneti Božička s PRAVIMI darili? Čemu se smejijo veverice oziroma zakaj je zvonček kul? Nagrejene Duhčeve rime.

Preberi vse Add a comment

Lahko branje za konec tedna. Kam s počasnimi prijatelji? Kam s špecjalkarji, ki ne odzdravijo? Zakaj pogon na desni? Kako iz psa narediti downhillerja? Kdo so ti tepci, ki se rinejo naprej?

Preberi vse Add a comment

V & O iz julijsko-avgustovske številke revije Bicikel. Kaj, ko ne moreš biti več hitrejši? Zakaj si nekateri merijo čas (navkreber)? Kaj, če sem počasnejši od žene? Mnenje o zatiralcih kolesark? Kako do majice mtb.si? Zakaj so prodajalci zdolgočaseni?

Preberi vse Add a comment

Jazbečevi odgovori iz junijske številke revije Bicikel. Se poročiti s kolesarko? Ali zamrzovanje očisti meh, bidon? Kdaj se zasije karbon? Večno vprašanje: Kako biti hitrejši? Kako uiti muham? Kako NE imeti črte od rokavov? In kje izpeljati slovensko pomladansko klasiko?

Preberi vse Add a comment