Deveta in zadnja letošnja preizkušnja pod okriljem serije SloEnduro 4Fun je zbrala kar 201 udeleženca iz štirih držav. To je največ udeležencev na prireditvi SloEnduro 4Fun v sezoni 2019, iz “prve lige” pa jo prekašata le Kamplc za enega udeleženca ter seveda Black Hole Enduro, dirka evropske serije EWS.

Preberi vse Add a comment

Pred nami je zadnja letošnja preizkušnja serije SloEnduro 4Fun - nedeljski Golovec Trails Ljubljana! Lani je v prvi izvedbi in na mokre proge privabil 127 udeležencev. Koliko jih (vas) bo letos?

Preberi vse Add a comment

Tri hitrostne preizkušnje v MTB trail centru Kočevje seveda niso bile premiera enduro dirkanja na tamkajšnjih odlično urejenih progah, le tretji Enduro Kočevje je bil prvi pod okriljem serije SloEnduro 4Fun.

Preberi vse Add a comment

Tu je video reportaža s četrte letošnje dirke, Trndura v Dražicah. Akcija na drsečih skalah in večinoma kar suhi zemlji z dobrim oprijemom …

Preberi vse Add a comment

SloEnduro 4Fun 2019 se seli v Kočevje. Predzadnja dirka letošnje serije bo to soboto v MTB trail center Kočevje. Zabava pa se začne že v petek od 19. dalje s koncertom lokalnega benda KočevSKA Orkestra.

Preberi vse Add a comment

Max Fejer in Gorana Težak sta po drami v zadnji hitrostni preizkušnji postala zmagovalca četrte dirke serije SloEnduro v Dražicah na Hrvaškem.

Preberi vse Add a comment

Konec tedna četrta in predzadnja dirka serije SloEnduro v sezoni 2019. Pet hitrostnih preizkušenj nad Reko. Lahko že dobimo skupna zmagovalca pri moških in pri ženskah.

Preberi vse Add a comment

Martin Žgela je za Aircam.si posnel in zmontiral video s tretje dirke serije SloEnduro in letošnjega državnega prvenstva.

Preberi vse Add a comment

Zmagovalca letošnje enduro preizkušnje na Krvavcu sta Avstrijec Max Fejer (Team Dorrong) med moškimi in Tina Perše (Calcit Bike Team) med ženskami. Presenetljivi državni prvak med člani, še hitrejši pa je bil slovenski mladinec.

Preberi vse Add a comment

V okviru Bike festivala Krvavec v nedeljo tretja letošnja preizkušnja serije SloEnduro, kjer bodo na voljo tudi kolajne in majice prvenstva. Peršak je na EWS, tako da dobimo novega prvaka, morda tudi novega vodilnega v seriji.

Preberi vse Add a comment

Z uporabo strani mtb.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.