Skoraj pol leta je že od 7. rojstnega dneva mtb.si, ob katerem smo razpisali tudi nagradni natečaj. Tisti snemalec, ki bi za svoj kader prejel največ glasov, bi odkorakal s kamero GoPro HD Hero 2 z brezžičnim kompletom, še dva s tolažilno nagrado, slušalkami Scullcandy.

Pa smo pri pregledovanju materiala pogruntali, kdo so prave zvezde videa (ob ogledu se boste verjetno strinjali). To so Cela Jeba Chix, dekleta, ki v malce drugačnih oblačilih kolesarijo v dobrodelne namene.

Vsi, ki so nam poslali svoje video posnetke, so se strinjali, da prejmejo tolažilne nagrade. Glavna nagrada naj gre na dražbo, izkupiček pa v dobrodelni namen po izbiri Cela Jeba Chix. Društvo onkoloških bolnikov Slovenije, so izbrale.

Počasi smo zložili spodnji video, počakali še na novo generacijo kamer …

Kamera GoPro Hero3 Silver Edition je zdaj na dražbi (tudi avkcija se ji reče) na bolha.com za izklicno ceno 249 evrov, kar je sicer maloprodajna cena cenejše inačice White Edition (Silver je naprodaj za 349 evrov).

Tisti, ki se bo izprsil z najvišjo ponudbo, si bo poleg nove kamerice prislužil še kolesarsko turo s Cela Jeba Chix. Spomladi, da lahko pokažejo svoje čare in nove kostumčke ...

Dražba bo trajala le teden dni, zaključi se v sredo 12. decembra.

Vstop na avkcijo na bolha.com


O novi generaciji kamer GoPro Hero na enaintrideset.si
GoPro Hero3 Silver Edition v spletni trgovini supa.si

In seveda … video!

Z uporabo strani mtb.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.