Sezone ni konec, pokal OKI se je šele začel

V petek se je v Cerknem začela serija petih preizkušenj za najmlajše, ki se bo zaključila 8. novembra v Idriji. Druga je bila takoj v soboto v Idriji, tretja bo jutri (v četrtek 23.) v Logatcu. Celoten koledar je na oki.cult.si

Na uvodni fotografiji prizor z druge preizkušnje pokala OKI v Idriji, foto OKI.

Tanja in Blaža iz Malezije v Mehiko in na Madeiro
Etapna dirka Langkawi International Mountain Bike Challenge v Maleziji se je zaključila z zmago Italijanke Eve Lechner in Slovaka Michala Lamija. Tanja Žakelj (Unior Tools Team) je bila druga in Blaža Klemenčič (Feenstra Felt Kenda) tretja, potem ko je vodila do tehničnih težav.
Blaža ta konec tedna svojo sezono zaključi na maratonu svetovne serije Popobike v mehiški Puebli, Tanja pa sredi novembra na enduru Sandokan na Madeiri, kjer bo nastopilo še nekaj Slovencev.

Zaključni prireditvi
Zaključna prireditev Odbora za gorsko kolesarstvo Kolesarske zveze Slovenije s podelitvijo priznanj najboljšim v minuli seozni bo v nedeljo 23. novembra. Lokacija še ni potrjena.
V soboto pred tem, 22. novembra, bo v Ajdovščini zaključna prireditev SloEndura.

Calcit bike team jih ima 20
Minuli konec tedna je kamniški Calcit bike team praznoval dvajsetletnico. Več na calcit-bike-com

EOFT in Rad Company v Ljubljani
V Slovenijo prihaja evropska turneja filmov o športih na prostem. V četrtek 27. novembra se ustavi ljubljanskem kinu Komuna. Na sporedu bo devet filmov, med njimi gorskokolesarski Rad Company z Brandonom Semenukom in družbo. eoft.eu

EES 2015 mimo Pohorja
Znani so datumi evropske enduro serije za 2015. Med njimi tokrat ni Maribora. Več

Z uporabo strani mtb.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.