V nedeljo so pred televizijskimi zasloni zbrano občinstvo šova Slovenija ima talent presenetili fantje na kolesih. Luka Borse, Gašper Dolinar, Erik Kralj in Primož Tanko na 26 palcih in Jani Fučka na 20 palcih.


Prav slednji, Fučka, tudi tekmovalec v 4krosu, je pravzaprav kapetan za to priložnost zbrane ekipe, ki se je poimenovala Air Squad 46. Iskalci talentov so najprej povabili njega, pa je odvrnil, da sam že ne, in zbral posadko.

Od kod ime? Z Valejem nima nobene zveze, pojasni Primož: “Air Squad, ker pač letimo, 46 pa je seštevek 20 in 26 palcev!”

Pred žirijo in občinstvom je vsak pokazal tri trike, v oddaji smo videli po dva. Zaključila sta Luka in Primož s premetoma nazaj, Primož z variacijo one foot x-up.
 

Air Squad 46 - Action only

Kdor bi rad ponovno (ali prvič) videl akcijo iz šova... Here you go! :D

Posted by Air Squad 46 on 5. oktober 2015


Ana, Marjetka in Lado so jih požegnali, le Branko je bil proti. Tako bomo še držali palce za njih.

Prav veliko prostora za rampo se v ljubljanski operi ni našlo. “Na milimetre je šlo. Najtesneje je bilo pri doskoku, ki je bil stisnjen med glavno kamero in ozvočenje,” pove Primož, tretji v razvrstitvi letošnjega Slo dirt pokala. Nemara bi bili še uspešnejši v kakšnem večjem šovu za talente, kot je slovenski …

www.facebook.com/AirSquad46
talent.24ur.com

Uvodna fotografija in video: ProPlus

Z uporabo strani mtb.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.