Tudi letos CX pokal


Na KZS pripravljajo koledar pokala v ciklokrosu 2015/2016. Od novembra do januarja naj bi se zvrstilo sedem preizkušenj. Več kmalu.

Naslovna fotografija: prijavim.se


FlyKly


Niko Klanšek je s svojo ekipo na platformo Kickstarter lansiral še en produkt. FlyKly Smart Ped je zložljivi skiro na električni pogon in predstavlja novo dimenzijo vožnje po urbanih središčih. Vse podrobnosti na Kickstarterju.
MTB maraton Krk


Prvi gorskokolesarski maraton, ki se je pretekli vikend odvijal pod okriljem Outdoor festivala v Baški, je pod streho. Rezultate in fotografije najdeš tukaj.


Label in Whistler žur


Letos je agencija Label poskrbela za prvo organizirano potovanje v gorskokolesarsko meko Whistler. Štirinajstega novembra pa v Klubu K4 potopisno predavanje in premiera videa Connected projectVeč o dogodku


Rampage na Siolu


Ekipa na spletnem portalu Siol.net se je potrudila in zbrala nekaj utrinkov petkovega tekmovanja Red Bull Rampage. Najboljši trije in še nekaj ostalih videov na njihovi spletni strani.


Dve uri resnice


Miroslav Braco Cvjetičanin, poznan kot Fausto v biciklovih kolumnah, je izdal svoj knjižni prvenec. Franc Hvasti: Dve uri resnice, knjiga o kolesarski legendi, pionirju sodobnega kolesarstva na naših tleh.Specialized vpoklicuje


Varnostno opozorilo s strani proizvajalca koles Specialized se glasi: nekatera kolesa z disk zavorami so bila sestavljena z ročico zapenjalca sprednjega obročnika, ki se lahko dotakne rotorja prednje disk zavore, v kolikor se ročica pusti odprta. Obrazložitev in postopek v primeru, da tudi tvoje kolo sodi mednje, v dokumentu spodaj:

Z uporabo strani mtb.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.