CX Šenčur

Poslovna cona Šenčur je bila prizorišče zadnje dirke v ciklokrosu. Najhitrejši je bil Matej Mohorič, dirko pa je zaznamovalo veliko število tekmovalcev. Reportaža in fotogalerija na Prijavim.se.

Uvodna fotografija prijavim.se

Anketa

… študentov Ekonomske fakultete, Fakultete za arhiekturo in Akademije za likovno umetnost in oblikovanje delajo projekt za občino Bovec na temo gorskega kolesarjenja na Kaninu. V ta namen so pripravili anketo, da pridobijo potrebne podatke za analizo, ki jo potrebujejo pri izdelavi projektne naloge. Anketa tukaj.


Črno morje

Simon Eržen, popotnik, ki se je odločil prekolesariti svet. Zadnja pot ga je vodila do Črnega morja. Vse o njegovih ekspedicijah na BikingTheGlobe

Policijske najdbe

Policisti so našli nekaj ukradenih koles. Je morda med njimi tudi kakšno tvoje? Ampak ta hudi in ta dragi so pa že preko meje ali kako? Najdbo si oglej tukaj.

Pivo

Na koncu ture paše pivo. Kako pa pivo dejansko vpliva na naše mišice po vadbi? Preberi na polet.si

Regeneracija

Dr. Fonda in dr. Šarabon o celostnem pristopu pri regeneraciji športnika. Vplivu stresa, psihološkem, socialnem in fizičnem vidiku okrevanja. Preberi na polet.si.

Dohodnina

Doniraj 0,5% svoje dohodnine nevladnim organizacijam - tudi kolesarskim klubom. Več o donaciji na spletni strani Športne zveze Ljubljana.

Z uporabo strani mtb.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.