Trejlbilding po Lovrovo. Kladiva - motika - pinel.Poljski znanec video 5ka, Kuba Gzela, je snemal tudi pri nas. V Kranjski Gori skupaj z ekipo na pokalu iXS.

 

Snow time :)

Objavil/a Black Hole Enduro Team dne 13. februar 2016


Črnalukna enduraši po snegu, prvi del. Drugega, ostrostrelskega, si oglej tukaj.


Preden vam pokažemo še set nočnih fotografij in Uršine nasvete za fotografiranje v šibki svetlobi, si oglejte video o tem, kako so fotografije nastale. http://www.ursha.si/night-ride/

Objavil/a Canon Slovenija dne 14. februar 2016


Ozadje nastajanja fotografij izpod Uršinega sprožilca. Fotke na njenem blogu.Zahodni sosedje poleti v parku Javornik. Fantje, glasbena podlaga je kar predivja za …Nemško govoreči ljubitelji gorskega kolesarjenja se odpravijo na Stol.

 
Slovenski aktivist na akciji v Švici #detox #outdoor

Slovenski aktivist na strehi podjetja Mammut v Švici izrazi, da se želi v naravi gibati z oblačili, ki niso polna strupenih kemikalij!Veliko nas je takih, ki imamo v lasti sporne izdelke, ki prispevajo k onesnaževanju okolja. Sprejeti odločitev, da takšnih izdelkov ne bomo kupovali, je seveda pomembno. Še pomembneje pa je, da kot posamezniki in družba zahtevamo prenehanje uporabe nevarnih kemikalij v procesih proizvodnje tekstila.Na ta način namreč postanemo gonilna sila družbenih, sistemskih in zakonodajnih sprememb na področju okoljevarstva. Spreminjamo pa tudi miselnost ljudi, ki pozabljajo na moč množic.Pridruži se gibanju in dodaj svojo zahtevo po razstrupitvi: grnpc.org/razstrupimo_opremo

Objavil/a Greenpeace Slovenija dne 17. februar 2016


Greenpeace. Slovenski aktivist, sicer tudi gorski kolesar, na strehi podjetja Mammut izrazi, da se želi v naravi gibati z oblačili, ki niso polna kemikalij. Je res že tako hudo?