MTB maraton Soča

Zaradi slabe vremenske napovedi in po posvetu s prijavljenimi tekmovalci na gorskokolesarski maraton so se prireditelji odločili, da maraton na Soča Outdoor Festivalu izvedejo v nedeljo 3. julija 2016 namesto ta vikend. Dodatne informacije na spletni strani prireditelja.

Naslovna fotografija Soča Outdoor Festival

BajkaFest

se približuje s svetlobno hitrostjo. V soboto 14. maja. Organizatorji so izdali še nekaj malega skrivnosti. Tokrat za tiste najmlajše - BajkaFest Zabavnice. Preberi in se pridruži tudi ti.

Primorske novice

Dovolj je, če si prebereš le zadnji odstavek izredno dobrega zapisa Neve Blazetič o legalnem položaju gorskega kolesarstva v Primorskih.


SloEnduro 4Fun

Ne pozabi! V soboto 14. maja ob 11. uri Merjasec Enduro Ruše, ki šteje tudi za serijo dirk Enduro 4Fun. Preberi in se prijavi.

Vzpon na Glančnik

Serija rekreativnih kolesarskih vzponov se nadaljuje ta vikend. V soboto 14. maja bo vzpon na Glančnik. Informacije na facebooku.

KGK Obala

Klub gorskih kolesarjev Obala razpisuje termine za Kolesarsko šolo. Več izveš na njihovem družabnem profilu.

Maraton Koprivnica

Zaključen je gorskokolesarski maraton Koprivnica, ki je štel tudi za pokal gorskokolesarskih maratonov Hrvaške. Poročilo najdeš na biker.hr, rezultate pa tukaj. Na startu je bilo kar nekaj Slovencev. V elitni kategoriji je bil Borut Ramšak tretji.

Prepreči krajo kolesa

V Poletu svetujejo, kako preprečiti krajo kolesa in omiliti posledice. Preberi.

Ziggie Bag

Kolesarske torbice iz recikliranih zračnic so na voljo v kar nekaj slovenskih trgovinah, v tem tednu pa bodo mladci zagnali tudi spletno trgovino.

Za kolesarke

Trije dnevi trejlov, kolesarjenja, razvajanja in zabave. MTB vikend za kolesarke. Baza bo v Rušah, ostale informacije pa najdeš na tem mestu.

Z uporabo strani mtb.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.