Preden na Koroško udari Black Hole enduro, se tam v okviru festivala Black Hole dogaja še marsikaj drugega.

Danes (v sredo) imajo vodene ture na območju Raven na Koroškem. Ob 16. uri se pred trgovino Tuš na Ravnah začne kolesarski dan za najmlajše z vožnjo po poligonu in žrebanjem nagrad med udeležence.

Četrtek bo v znamenju kolesark. V okviru ženskega dneva na kolesu bo potekala vodena tura z učenjem tehnik vožnje na zahtevnejših terenih, poteh in enoslednicah. Začne se v single trail parku Jamnica in nadaljuje na turi. Vse v popoldanskem času.

Na festivalu se mudita dve britanski mtb faci, Olly Wilkins in Ben Deakin. Prvi prihaja iz Londona in je član ekipe DMR Bikes. Znan je po nastopanju v nekaterih boljših gorsko kolesarskih filmih zadnjega obdobja in po svojem izpiljenem stilu vožnje v spustu in dirtu ter slopestylu. Prav te prvine bosta v ospredju na dvodnevnih delavnicah (četrtek in petek), ki jih gosti skupaj z Benom. V četrtek bo delavnica potekala v single trail parku Jamnica, v petek pa se seli na avstrijsko stran na smučišče Peca s famoznim Flow trailom in sveže zgrajenim enduro odsekom.

Za obe delavnici več informacij in prijav na emailu ali telefonu 040 833 738 (Anej)

Četrtek in petek v dogodku na Facebooku

www.blackhole-bikefest.comZ uporabo strani mtb.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.