Jernejeva Vrtača v medijih

Zgodba iz gora odmeva tudi v slovenskih medijih. Tako se je vroča tema znašla na Dnevniku, pa na rtvslo.si, v Slovenskih novicah, na Svet24.si in na Zurnal24.si.

Pumptrack v Lenartu

Še en pumptrack na slovenskih tleh. Tokrat so za novo kolesarsko pridobitev poskrbeli pri KK TBP Lenart, saj je v Slovenskih goricah nastal nov spretnostni poligon, ki so ga zgradili skupaj z Bike Tracks. Dame in gospodje, Pumptrack Polena.   

Miha Reščič

Kolesar iz Plav na Goriškem je življenje v Sloveniji zamenjal s tistim na Švedskem. Na obisku doma se je udeležil trzinskega ciklokrosa in bil gost v oddaji Nočni obisk na nacionalnem radiu. Pogovor lahko poslušaš na radioprvi.rtvslo.si.



WOLF Racing Team

Ekipa WOLF Racing se vrača. Naslednje leto z največjo ekipo do sedaj! Spremljaj njihov facebook profil in ostala družbena omrežja. Kmalu! 

Picibicijevih 5 let

16. decembra ob peti uri Pici Bici paznuje pet let. Zato vabi prijatelje, stranke in simpatizerje na druženje v kolesarski butik. Za kaj več pa klik, klik na FB

CX Črne njive

Ne pozabi na letošnjo zadnjo dirko v ciklokrosu. Prihaja sedma postaja ciklokros pokala! V soboto 17. decembra pridi v Ilirsko Bistrico. Dodatne informacije najdeš na mtb.siprijaviš se lahko na prijavim.se, na facebooku pa si lahko prebereš, kaj novega se dogaja na prizorišču.  

ZLIK Šijana

Naslednja postaja zimske lige Istre in Kvarnerja bo v nedeljo 18.12. v Puli. Toplo ne bo, napovedujejo do prijetnih 9 stopinj. ZLIK na Facebooku. Prijave na prijavim.se

UnREAL

Gorskokolesarski celovečerec sedaj v celoti na redbull.tv. Ogled toplo priporočamo.

MTB liga Dalmacije

4. kolo zimskega gorskokolesarskega pokala Dalmacije tokrat v Vinišću. Uvati Kairosa 2016 v organizaciji BK Kairos iz Trogirja je privabila skoraj 140 tekmovalcev in tekmovalk. Najhitrejši je bil Črnogorec Goran Cerović iz BK Pljevlja. Poročilo najdeš na xczid.info, rezultate pa tukaj.

7 korakov do

Pumptrack poligona. Enostavno si lahko prenesete priročnik za kolesarje, ki si želijo v domačem okolju popestriti kolesarsko dogajanje. Prenesi

Pici Bici blog

Evo. Fantje so sezono kronali s še eno odlično izpeljano dirko - ciklokrosom v Trzinu. Takole so zapisali na svojem blogu

Hartman v Kanado

Jaka Hartman se je odločil za drastično spremembo. Zapustil je lokalne dirte, napolnil kovčke in jo pobrisal v kolesarsko meko, v Kanado. Na platformi Gofundme je objavil sledeče.

Alan Ford

Saj veš, tisti kultni strip. Tokrat ponatis kolesarske zgodbe “Ružičasta majica za Boba”. Če ne veš, o čem pripoveduje, si na hitro preberi na Polet.si, potem pa direktno v trafiko.

Z uporabo strani mtb.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.