Gwozdna Senichka se ne predaja. Na sporedu je še 5. in hkrati letošnja zadnja etapa. Bor pravi, da bo to alleycat vseh alleycatov!

Nekoč je bila ideja. In ta ideja izhaja s preprostega vprašanja:
Kako najhitreje možno, s kolesom in v vrvežu mesta, dostaviti “objekt”, pismo ali pošiljko. Eni z brzinami, drugi brez njih. Vsak izbere svoje orožje, tempo in pot!

Zaporedje, trasa po lastni izbiri. In nato nastopijo “tematika”, maškarade in vse, kar sodi zraven. Eni v hrib, drugi po zaporedju, tretji spet brezpredmetno maškaranje in poniževalno smešne nesmiselne naloge. 

Vmes se je pozabilo, kaj alleycat dejansko je? Je tekmovanje kolesarskih kurirjev - bike messengerjev in tistih, ki se pretvarjajo, da to so.

Preprosto in čisto. Kdo bo tokrat hitrejši?

Pa najsi zgoraj zbrane misli zvenijo še tako šovinistične, tekmovalne ali nesmiselne, to četrtkov alley tudi bo. Zvest prvotni zamisli o Gwozdni Senichki kot "training groundu” za bodoče dostavljalce. Tako bomo poskušali avtomatizirati alleycat do te mere, da bo omogočil tekmovalcem stopiti v pedale kurirja

Ob tem velja poudariti, da so dobrodošli vsi, vsa kolesa in vse tetive. Za nas kolo ne govori spola, razume “izmov" ali bere religije. Edino, v kar verjamemo, je fanatizem vrtenja pedal, in trud izmerjen v kapljah znoja na cilju.

Če pa v zgoraj zapisano ne verjamete, pridite zgolj iz zabave. Tudi mesto je lahko zabavno. Zato v četrtek 15. 6. kar pogumno. Mesto pod pedale!

Vse dodatne informacije so na voljo na facebooku.

Preberi še:
Gwozdna Senichka: Samo - pali
Senichka je začivkala, tretjič - #DARKDOGisch
Gwozdna Senichka: Druga etapa #neverforgetcrit
Gwozdna Senichka: Prva etapa

Z uporabo strani mtb.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.