Ko gre zares, gre zares. Jaka Remec, mladi up BMXa prostega sloga, odhaja čez lužo. Mesec dni bo pod budnim očesom trenerja vadil v parku enega najboljših tekmovalcev prostega sloga Daniela Dhersa.

Jakov trener je od letošnjega februarja dalje legendarni Josh Perry. Čez zimo sta sodelovala bolj kot ne preko skypa in messengerja, sedaj pa je čas, da trenirata ena na ena.

Prva postaja bo Dhersov park, nato sledi še vadba v parku Ryana Nyquista. Mesec dni trdega dela z vključenim štiriurnim treningom na kolesu z dodatkom fitnesa Jaku odpira nove izzive.

Jaka je v pripravljalnem obdobju, saj se načrtno postavlja glavnina tekmovanj za drugi del sezone, kjer bo lovil normo za olimpijske igre mladih. Ali bo lahko odšel na igre, je predvsem odvisno od rezultatov ter dovoljenja mednarodne kolesarske zveze UCI. Jaka je namreč še premlad in bo za nastop potreboval posebno dovoljenje.

Jaka se bo med treningom javljal tudi za mtb.si, drugače pa njegovim dnevnim treningom in ostalim stvarem slediš na instagramu.