Tatovi iz poštnih nabiralnikov so očitno še praznično nedejavni, tako da je izvod nove izdaje založniške hiše Aktivni mediji prišel tudi v uredništvo mtb.si. To je zdaj že tradicionalni vsakoletni katalog koles in opreme z naslovom … no ja, Kolesa in oprema 2012.

Na 124 straneh je prostor našla večina kolesarskih znamk, zastopanih na slovenskem trgu: 200 koles in 190 izdelkov, ki jih potrebujemo pri kolesarjenju.

Kolesa so vseh vrst, od vseh tipov gorskih, veliko cestnih, tudi BMX in ležeča, pa ciklokros z zobatimi plašči (verjetno za vzpon po trasi zobate železnice). Seveda ne vsa, kar jih "držijo", od kakšnega zastopnika več, od kakšnega manj, od kakšnega bolj cestna in od drugega bolj mtb. Odločitve, kaj pokazati, so bile njihove.

Med opremo pa čevlji, pedala, čelade, sedeži, kolesarski računalniki, obročniki, oblačila, plašči, orodje, svetila, očala … skratka dovolj priložnosti za razmetavanje denarjev oziroma za vlaganje v hobi, ki nam prinaša nepopisno veselje, kot je v uvodniku ugotovil Boštjan.

Ob robu najdeš tudi 45 kuponov, s katerimi v kolesarskih trgovinah prideš po popusta ali daril.

Za 4,90 pri tvojemu prodajalcu časopisov.

Z uporabo strani mtb.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.