Pank Kura je … hmmm …

… nasproti britofa v Dolenjskih Toplicah, na betonskem zidu, se je pojavil grafit RRxDT. Ampak so ga pobrisal'. Pa so ga še enkrat nasprejal'. In spet pobrisal'. Zid je še dandanes isti, grafiti so pa drugi.

Rock & Roll Dolenjske Toplice (RRxDT) in Pank Kura sta se 'zvalila pred desetimi leti.

Začetek društva je še vedno opisan v internetnem arhivu, pa tudi Mladinin intervju s predsednikom lepo nakaže poslanstvo.Pank Kura je bila že vse sorte: športno kulturno društvo, klubski prostori Kewdr, izdajatelj glasbe, iN-Line hokej, alternativa na podeželju, srce glasbenega ustvarjanja naše regije in občine Dolenjske Toplice. Pa še vedno se razvija in tako smo zadnja leta najbolj dejavni v gorskemu kolesarstvu.

Trejlov za furat gravitacijske discipline v bližini ni bilo, pa smo si nad bregovi reke Krke uredili tri.

Ob deseti obletnici društva vas vabimo na dvodnevno praznovanje v Sotesko pri Dolenjskih Toplicah, 8. in 9. septembra 2018.V soboto in nedeljo vas že od jutra dalje šatlamo na trejle nad Sotesko. Pri Hudičevemu turnu na Velikemu vrtu pa bo že čez dan poskrbljeno za počitek ter nabiranje moči ob glasbi, hrani (jajc ne bo manjkalo) in pijači. V soboto zvečer pa Pank Kura časti koncerte glasbenih skupin Stara Šula, LUTO in Captain Morgan's Revenge.


V Soteski se težje izgubiš. Tole je Veliki vrt s Hudičevim turnom na levi.

Vstop na prireditveni prostor (Veliki vrt), kjer bo tudi parkirišče in možnost kampiranja, je brezplačen.

Veseli bomo Vašega obiska.

Za vse dodatne info pa:
e-pošta: pank.kura.mtb(at)gmail.com
gsm: 031 649 911 (Bojan)


Dogodek na Facebooku
Lokacija Soteske
Poti na TrailForks
Sobe in apartmaji v okolici

Sponzorji in partnerji projekta

Občina Dolenjske Toplice, Pagras d.o.o., Velodrom s.p., Najcom s.p., Red Bull Slovenija, mtb.si, Berryshka Topp d.o.o., Kolesarski center Sevnica, Bajk Doktor s.p., Restavracija Oštarija, Kalcer Novo mesto d.o.o., Ziggi d.o.o., VVHT Cvelbar s.p., Zavarovalnica Sava, Mafia s.p., Gostilna Štravs, Okna Vranešič s.p., Extreme Vital, Kmetija Pršina, Žaga Zupančič s.p., Trgovina koles Smole d.o.o., Mizarstvo Luki d.o.o., Gradbena Mehanizacija Jan Turk s.p., Avtokamp PZA Irena Potočar s.p., Mizarstvo Šmajdek s.p., Gpi Tehnika d.o.o., Krka d.d., Foto Asja d.o.o., Terme Krka Dolenjske Toplice, Šoferska Kramarić s.p.


Mogoče bo šlo pa vse mirno skozi ...