Naslovna


Pred petnajstimi leti sta mulčka preizkušala svoje znanje v kanjonu Farwell nad reko Chilcotin v Britanski Kolumbiji. Zdaj sta se zrela gospoda zopet našla in podoživela otroško veselje - Matt Hunter in James Doerfling.

Nebeški trejli


Gvatemala z Ericom Porterjem. 5 dni lokalnih trejlov v videu Justina Olsna.Big in Japan - japonska MTB kultura in Fujiten, Hakuba, Matsuzaki in Tokio.

Durango … in retro kolesa


Jeff Kendal-Weed in nekoliko drugačen Durango v Koloradu. Z več kot dve desetletji starim Ibisom ter s prijatelji, ki še vedno furajo retro! V videu tudi Yeti Ultimate, pa Tiogin polni obročnik … Hudo!


Trojna doza BMXa


Flatlander Mathias Dandois v četrti dimenziji.Legenda prostega sloga Van Horman se z vzhodne obale Združenih držav preseli v deželo vzhajajočega sonca.Mike Varga gre na vse ali nič!

Odsev


Refleksija spominov v kolesarjevi glavi. Od prašnega trejla do kolesarskega parka. Jakub Bereš na Slovaškem.Pod ta naslov spada tudi 26-minutno predavanje legend Steva Peata in Nicolasa Vouilloza. Nadaljevanje serije Shimano - spustaški dialog.

Zadnji dnevi jeseni


Raffael Maltrovsky lovi zadnje fure v Bikeparku Kalnica na Slovaškem.Alessandro Masiero in Stefano "Rusick" Poletti ter njun običajen dan za trening na pobočju Mottarona.

Surovo!


Živim, da furam! Rob Welch se iz klasičnega urbanega furanja preseli v spustaške vode.Andreas Theodorou, proga za spust na Cipru in le zvok hitrosti.