Čas je, da izbrskamo najbolj brane objave v iztekajočem se letu. Najprej poglejmo, kaj je med povprečno skoraj stotino objav v vsakem mesecu najbolj pritegnilo vašo pozornost.

V prvi tretjini leta so poleg članka o Slovenski turnokolesarski poti in ene luštne punce, ki je privlačila klike, izstopali članki o prvih dirkah v spustu in Vrečkovi videi.

Januar

Slovenska turnokolesarska pot, 1.800 km dolg domači krogMatej Hartman - Mah, ki je že v letu 2017 napisal najbolj brano in tretjo najbolj brano objavo na naši strani, je imel hit tudi v prvem mesecu letošnjega leta. Kdo si ne bi rad vzel časa za avanturo po celotni STKP? Če se še nismo odpravili, pa smo očitno radi vsaj prebralo o tem 1800 km dolgem krogu.

Tik pod vrhom še
Nori Max na Streifu - S kolesom po najtežji progi za smuk v svetovnem pokalu (video)
Ko Yeti izgubi nedolžnost - Poezija Kristjana Vrečka ob prvi vožnji z novim kolesom (video)

Februar

Trboveljski vodja dela progo za ŽabjekaKuki, eden od mož v zasavski ekipi, ki je uspešno priredila dirko v spustu za svetovni pokal na Lošinju, je dva meseca pred dogodkom takole spustil svojo domišljijo in humor z vajeti. Več kot le še ena parodija na Der Untergang. Ne vemo, da bi bil kdo užaljen.

Tik pod vrhom še
Gradnja zabaviščnega parka na Lošinju - Video ustvarjalec Matevž Zupanc na Lošinju z graditelji proge (video)
Na verigi: Sara Glavina - Veriga je vedno dobro brana, če je pa še fejst punca …

Marec

Na verigi: Sara PeressGlej zgoraj. Ne bomo tajili, luštna kolesarka na naslovni fotografiji je odlična vaba za klikanje, hote ali nehote.

Tik pod vrhom še
Zasliševalnica, prvič: Jure Žabjek - Vreček se gre novinarja/zasliševalca z najboljšim slovenskim spustašem v kritičnih trenutkih sezone, to je recept za uspeh (video)
Tehnični pouk s Kristjanom: Potipaj raketo pred sezono - Fant je imel res plodovito pomlad (video)

April

Svetovni pokal Lošinj: We Will Rock You!Kratko poročilo takoj po razpletu tako težko pričakovane dirke. Besedilo AD, fotografije Miha Skrt.

Tik pod vrhom še
Slovenski parki 2018 - Prelet datumov otvoritev in novosti v domačih bike parkih
V šovu DH zvezdnikov na Pohorju Monika 3., Miri 6.! - Zvezdniška zasedba na prvi dirki evropskega DH pokala in hitri domačini, tekst AD, foto Andras Oravecz