Foto natečaj #SloveniaOnBike je namenjen vsem kolesarjem, ki odkrivajo in beležijo trenutke, ki jih ne želijo pozabiti, in jih krati delijo z vsemi, ki iščejo navdih in motivacijo za uživanje v naravi. Cestno ali gorsko kolo, v kolesarskem parku, v mestu, na snegu ali ob morju. Z ekipo Trans Julius išči in najdi tiste ujete trenutke, ki so motivacija za dobro počutje in odkrivanje Slovenije na kolesu. Najmanj 12 finalistov bo prejelo nagrade v skupni vrednosti 3000 evrov.

Kdaj in kako?

Med 1. in 31. majem objavi poljubno število fotografij svojih kolesarskih doživetij in jih označi s ključnikom #SloveniaOnBike ter ostalimi partnerji projekta (te najdeš na spletni strani Trans Julius).

Izbor finalistov bo potekal med 1. in 7. junijem. Strokovno komisijo pod vodstvom dveh odličnih fotografov Arneja Hodaliča in Sama Vidica sestavljajo še Pohodništvo in kolesarjenje, GIZ, @hikingbikingslovenia, pasji profil Instagram S psom na pot @spsomnapot, "piflarski" profil Instagram Mountains Geek @mountains_geek, profil Razmere v gorah @razmere_v_gorah in turizem Bohinj @lakebohinj.

Od sobote 22. junija dalje bodo v Bohinjski Bistrici v sklopu gorskokolesarske avanture Trans Julius razstavljena dela finalistov, na otvoritvi pa bodo razglasili najboljše tri avtorje fotografij. Fotografska razstava bo do konca septembra potovala po vsej Sloveniji.

Pravila sodelovanja na kratko

- med 1. in 31. majem na družabnem omrežju Instagram objavi fotografije s ključnikom #SloveniaOnBike
- fotografije morajo biti posnete v Sloveniji od 1. januarja 2018 dalje
- v kolikor nimaš profila Instagram, lahko svojo prijavo (ime, priimek, e-naslov, kraj in datum nastanka fotografije) pošlješ na e-naslov ride@trans-julius.com.
- fotografija v digitalni obliki mora biti v formatu JPG in v največji možni velikosti, oziroma vsaj 1600 slikovnih točk po daljši stranici fotografije.
- fotografija, ki je sestavljena iz elementov več kot ene fotografije, in fotografije, katerih deli so bili odstranjeni, ne morejo sodelovati v foto natečaju

Podrobna pravila sodelovanja najdeš na tem mestu

trans-julius.com 

Enduro Trans Julius Sovenia na Instagramu

Z uporabo strani mtb.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.