Robidišče krsti 13. aprila

Alliance je pridno gradil, Robidišče ima zdaj ob dveh dosedanjih kar tri nove, nezahtevne poti za spust proti Nadiži. Otvoritev s krstom bo na velikonočni ponedeljek, 13. aprila. Podrobnosti sledijo!
Robidišče trail center komunicira predvsem čez Instagram @robidisce_trail_center.

Gostitelj Mihi pa v NeDelu (žal le za naročnike) v intervjuju: Brez balance bi bilo življenje prazno.

Naslovna fotografija Robidišče trail center

Kras kros odpovedan

Težko se je postaviti v čevlje prirediteljev 8. Kras krosa, ki je bil razpisan za to nedeljo, 1. marca. Danes navsezgodaj zjutraj so ga za namreč zaradi epidemije virusa odpovedali. Objava v dogodku na Facebooku.

O nastanku škofjeloškega pumptracka

Dejan (pumptrack.si) je dodal pogovor na stran, sogovornik je tokrat nekdanji župan Škofje Loke Igor Draksler. Seveda o tem, kako so pri njih postavili pumptrack. Prisluhni na pumptrack.si.


XCM SP mesec dni pozneje

Svetovno prvenstvo v MTB maratonu v Turčiji ima nov datum. S 27. septembra so ga prestavili na 25. oktobra. MTB koordinator pri UCI Simon Burney je za nemško stran acrossthecountry.com povedal, da zato, ker konec septembra predsednika Erdogana ne bo v državi.

XCZLD 9 Pakoštane

Na deveti dirki zimske lige Dalmacije v Pakoštanah sta bila najhitrejša Josip Toljan (BBK Orlov krug) in Karmen Škiljić (BBK Pakoštane). Dva lepa kroga po 12 km, uživancija! Poroča mtb.hr.

Rotnik na Crankworx Rotorua

Po Žak Gomilščku se je na Novi Zelandiji pojavil še Urban Rotnik, bolj kot po dirkanju v spustu znan po svojih dosežkih v 4krosu, v katerem je tudi aktualni državni prvak. Rotnik se nahaja na severnem otoku, kjer bo naslednji teden tudi nastopil na festivalu Crankworx v Rotorui.

Potujoča delavnica UDFR

Včeraj smo pisali o zadnjih dosežkih pri Unior Tools, zdaj pa vas usmerjamo še na stran revije Tranzit, kjer so se posvetili potujoči delavnici ekipe Unior/Devinci Factory Racing, modro-črnemu VW Crafterju. Beri na revija-tranzit.si.

Kolesarska seksistična izjava

Kolesarke, se za na kolo nališpate? Vaša kolegica Marjetka se, rada (kolesarjem) ugaja tudi na kolesu. Ker je to po svoje opisala v Poletu, je pristala med nominiranci za seksistično izjavo leta, bodečo nežo. Bo pa težko “zmagala”, ima prehude tekmece … Vse izjave na bodeca-neza.spol.si.