Na mtb.si smo se malo za šalo, malo zares povezali z mojstrom Tinetom in pripravili nasvete za gorske kolesarje vseh profilov in znanj.

Delavnica? Ja. Delavnica na prostem. V šestih delih vas bomo popeljali med osnovnimi popravili in tistimi malo bolj zapletenimi, ki jih lahko z malo spretnosti opravite kar sami. Na terenu, oziroma tam kjer se vam dogodi kakšen izmed neljubih dogodkov, predstavljenih v prvi sezoni Tinetove delavnice.

Kdo je Tine? Prekmurec, ki živi in dela v Ljubljani. Serviser v enem izmed večjih kolesarskih centrov. Navdušen kolesar, bivši tekmovalec, ki je kot senca sledil Simonu Špilaku, od kolesarskega kluba Tropovci do novomeške Adrie. Simon je šel svoje kolesarsko znanje in talent krojiti naprej po svetu, Tine pa se je odločil, da se preizkusi v svoji strasti, poznavanju koles, opreme in servisiranju leh. Njegova obsesija nad starodobniki, Brooksom in eksotiko se je stopnjevala vse do enoprestavništva in tolstih koles. V lovu za znanjem se je za kratek čas podal tudi preko luže.

Prva epizoda:
Gda spadnete s bicikelnom

Kamera: Uroš Ložar, Andrej Dekleva
Montaža: PSGT-Productions.com